Skip to content

Applied Warehouses – en del av Applied Value Group

Applied Warehouses är en del av Applied Value Group, ett lean managementkonsult- och investmentbolag med säte i Storbritannien, som grundades redan 1997 av de välkända näringslivsprofilerna Bruce Grant och Jan Stenbeck.

Koncernen Applied Warehouses

Applied Warehouses består av Rullprofil, LagerKomponenter, Division5, Chrisma, Nova Panelsystem och Construction Value som utvecklar och tillverkar stålbyggnader och specialkomponenter i stål och aluminium för en lång rad branscher.

Applied Value Group

Applied Value Group är ett lean managementkonsult- och investeringsbolag som grundades 1997 av grundarna Bruce Grant och Jan Stenbeck. Applied Value Group kombinerar managementkonsultation, private equity och social impact-investering.

Applied Warehouses

VÅR LEDNINGSGRUPP

Marcus Nyman

Håkan Ekberg

Sunny Sharma

Marie Gustavsson

Mikael Hallberg

CEO Nova Panelsystem / Construction Value
Tel: +46 73 529 40 37
E-mail: mikael.hallberg@appliedwarehouses.se

Patrik Setterman

Clas Salén

CEO Lager Komponenter
Tel: +46 73 022 22 25
E-mail: clas.salen@lagerkomponenter.se

Fredrik Litmark

CEO Chrisma Svets & Smide
Tel: +46 70 829 52 14
E-mail: fredrik.litmark@chrisma.se

Applied Warehouses

Vårt uppdrag

Som en marknadsledande aktör är vårt uppdrag att skapa ökade värden genom att driva en hållbar och kostnadseffektiv utveckling av framtidens industri- och logistikbyggnader med integrerade materialhanteringssystem.

Applied Warehouses

Vår vision

Vår vision är att vara en leverantör i världsklass i allt som rör stål- och aluminiumbaserade byggnader med tillhörande komponenter.