Skip to content

Applied Warehouses – en del av Applied Value Group

Applied Warehouses är en del av Applied Value Group, ett lean managementkonsult- och investmentbolag med säte i Storbritannien, som grundades redan 1997 av de välkända näringslivsprofilerna Bruce Grant och Jan Stenbeck. Applied Value Group kombinerar managementkonsultation, private equity och social impact-investeringar.

Applied Warehouses Koncern

Företagen inom Applied Warehouses består av väletablerade leverantörer som utvecklar och tillverkar stålbyggnader och specialkomponenter i stål och aluminium för en lång rad branscher.

Vår Grupp

Applied Warehouses är en del av Applied Value Group, ett lean managementkonsult- och investeringsbolag som grundades 1997 av grundarna Bruce Grant och Jan Stenbeck. Applied Value Group kombinerar managementkonsultation, private equity och social impact-investering.

Applied Warehouses

VÅR LEDNINGSGRUPP

Marcus Nyman

Håkan Ekberg

Sunny Sharma

Mikael Fellbrant

Lars Ove Bryngelsson

Claes Nordin

CEO Nova Panelsystem
Tel: +46 76 760 84 82
E-mail: info@panelsystem.se

Patrik Setterman

Clas Salén

CEO Lagerkomponenter
Tel: +46 73 022 22 25
E-mail: clas.salen@lagerkomponenter.se

Fredrik Litmark

CEO Chrisma svets & smide
Tel: +46 70 829 52 14
E-mail: fredrik.litmark@chrisma.se

Applied Warehouses

Vårt Uppdrag

Som en marknadsledande aktör är vårt uppdrag att skapa ökade värden genom att driva en hållbar och kostnadseffektiv utveckling av framtidens industri- och logistikbyggnader med integrerade materialhanteringssystem.

Applied Warehouses

Vår Vision

Vår vision är att vara en leverantör i världsklass i allt som rör stål- och aluminiumbaserade byggnader med tillhörande komponenter.